Wij voeren uitsluitend de Nederlandse topmerken Gazelle en Union en het Duitse Kalkhoff dat al meer dan 100 jaar staat voor degelijke Duitse kwaliteit.

Gazelle

De stadsfietsen en e-bikes van Gazelle staan voor vertrouwde kwaliteit en moderne luxe. Al meer dan 125 jaar produceert Gazelle fietsen die perfect aansluiten bij uw behoefte: van e-bikes met een lage instap voor extra comfort tot supersnelle speed pedelecs waarmee u de files passeert.

Union

Union maakt al meer dan 100 jaar stadsfietsen en is hiermee hét stadsfietsenmerk van Nederland. Ze gebruiken enkel kwaliteitsonderdelen van merken als Shimano en Brooks. De elektrische fietsen zijn ontworpen met dezelfde visie als de andere stadsfietsen: minimalistisch, stoer en cityproof.

Kalkhoff

Kalkhoff combineert degelijke Duitse ingenieurskwaliteit met innovatieve techniek en design. Niet voor niets won Kalkhoff al twee keer de prestigieuze Red Dot-award voor productdesign. En daarmee heeft het de positie verworven van een van de grootste e-bikeaanbieders van Europa.

VELO DE VILLE

E-BIKE: Kwaliteit ontmoet comfort

Buitengewoon comfortabel alledaagse fietstochten maken en de omgeving ontdekken. Tijdens alledaagse fietstochten op buitengewoon comfortabele wijze de omgeving ontdekken. De City E-bikes van Velo de Ville maken het transport van uw boodschappen makkelijker. Beschikbaar in 30 verschillende kleuren en met verschillende motoren.

FOCUS

Combinatie van duitse degelijkheid en sportief design met nieuwe innoverende techniek. Met of zonder motor sportief fietsen.
TOP